Seen this several places on the web. It's a commuter challenge. But all bike mileage counts(seems like cheating).
Starting July 1st I start a new work schedule :( no more 4 on 4 off. But no more 12 hr+ shifts either. I'll be semi normal working 5 8hr shifts; as normal as working 3rd shift can be.
My point was/is if I ride to work 5 days/week that's 14ish miles a day. 22 days(without OT which there will be) gives me (hold on while I get my calculator out) 308 miles. 500 / 31 = 16.13ish/day. 500 - 308 = 192 miles.Crap this might be harder than I thought. Ok 31 - 22 = 9 days. 192 / 9 = 21.33ish. (Maybe all bike mileage isn't cheating).
Anyway I'm giving it a go. Guess I'll need to get my road bike out of moth balls. Or I could count running miles too...